Tips till alla skolklasser!

Dags för ett till tips här nu känner jag, det var länge sedan! 

För några månader sedan så var jag på föräldramöte i Eriks klass och vi satt och diskuterade idéer på hur barnen ska kunna tjäna pengar till klassen inför nästa klassresa. Barnen har själva önskat att de vill till antingen Liseberg eller Kolmården, och då det kostar ganska mycket pengar per barn så behövde vi verkligen en bättre plan detta året eftersom förra årets klassresa inte riktigt blev som planerat (det fick till slut bli korvgrillning och lekar i skogen eftersom vi inte fick ihop tillräckligt med pengar).

En förälder tipsade då om kakservice där man säljer kakor och godis, först var vi lite skeptiska men eftersom dom hade fått bra resultat av det tidigare så bestämde vi oss för att testa. Och det tog endast 3 veckor innan vi hade samlat ihop allt vi behövde och till och med lite till (som vi kommer använda till presenter till fröknarna). Det var helt otroligt och så långt över vår förväntan och verkligen så uppskattade produkter av alla som dom sålde till. Vi bunkrade också upp hela frysen i källaren och köpte till mormor och kusinerna också. 

Så verkligen ett bra tips där ute till alla klasser, föreningar och lag som vill tjäna pengar!Kolla in deras hemsida så ser ni vad mycket gott dom har!

Leave a Reply

Your email address will not be published.