Snart är det dags

Snart är det dags att flytta, som vi längtat.

Vi köpte ett nybygge för 17 månader sedan, nästan ett och ett halvt år sedan och sedan dess har allt stått på paus.

Eftersom vi vetat om att vi ska flytta så har vi inte köpt nya saker till nuvarande lägenhet då det känts otroligt onödigt då vi ska flytta.

Det jag inte hade räknat med var att det skulle kännas så långdraget och att saker och ting hemma skulle börja falla isär. Vi saknar tallrikar, skålar, bestick, glas, ja vi saknar lite av varje, köksmaskinerna har börjat krångla, sängarna knakar, köksmöbeln ser förjävlig ut och det värsta av allt är att hur mycket man än städar så ser det aldrig städat ut. 

Visst hade jag kunnat köpa billiga saker och ersätta det, men det känns så himla onödigt då jag verkligen inte vill ha med mig mina gamla saker, jag vill verkligen slänga 80% av allt jag äger och köpa in nytt i den nya lägenheten. Jag vill inte kompromissa med halvfula möbler som inte riktigt får plats men man ställer dom där de gör minst skada och så nöjer man sig med det, trots att det stör en varje gång man ser det.

Men som sagt, nu är det inte långt kvar tills att vi ska flytta och vi har redan nu börjat slänga saker.

Ändringar av abonnemang och annat

Jag har sagt upp alla våra abonnemang och jag skall även passa på att byta elavtal, har ni något bra elbolag i Göteborg? Jag har en i tankarna men innan jag säger något så vill jag veta vilka som poppar upp här, kanske är det dom jag kikat på och då vet jag att deras recensioner stämmer och att dom faktisk är så bra som dom säger att dom är.

Lämna gärna en kommentar så ses i i storstaden snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.