Planerar inför sommaren

Vi går in i maj-månad och det är dags att börja planera inför kommande fiskeresa, jag och mina syskon har varje år tre stycken dedikerade dagar där vi tar husbilen och åker iväg för att fiska heldagar.

Förra sommaren var vi i håverud och det var väldigt lyckat, det blev braxen, abborrar, gäddor och en regnbågsöring som vi tillagad på grillen.

Vi alla älskar att fiska men är inga direkt prylnördar, utan vi har det vi behöver men thats it, dock märkte vi förra året att ett par vettiga solglasögon saknades, vi alla tre hade vanliga solglasögon, men efter ett par timmars fiskande så märker man hur trött man blir av att kisa, vi alla hade lite lätt spänningshuvudvärk och det berodde på just att man kisar i så många timmar.

I år blir det annorlunda, vi har eventuellt valt ett annat ställe och detta ligger ner mot skåne, vi har inte helt bestämt oss men jag tror att vi landar där, kommer inte ihåg riktigt vad de heter men det verkar bra. Vi eller rättare sagt jag har tagit på mig ansvaret över att beställa polariserade fiskeglasögon inför resan.

Det fanns flera olika ställen att välja bland och valet var svårt tills jag kom in på leech hemsida, de är specialiserade på polariserade glasögon så valet kändes självklart.

Vad ska ni göra i sommar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.