Hallå i stugan!

Äntligen måndag igen haha. Kanske inte många som känner så men har man mitt jobb så är det faktiskt en ganska vanlig känsla, och här ska jag berätta varför.

En utav mina kunder hade precis bytt underhållssystem till MaintMaster och jag kan säga nu att skillnaden var enorm. Normalt sett så brukar byten av system överlag inte vara smidiga och jag var först ganska negativt inställd när de berättade om det för några månader sedan, men jag är chockad över dels hur smidig övergången var men också hur mycket bättre detta systemet är jämfört med deras förra. Man kan ju tror att jag som inhyrd konsult inte har så mycket inblick i detta men det jag märker är att det har så mycket mer tid att fokusera på viktiga saker i bolaget för att växa och förbättra verksamheten. Jag får igenom mina idéer på ett helt annat sätt eftersom de faktiskt har tid att sitta ner med mig och diskutera det jag upptäckt och vad jag ser behöver göras i bolaget.

Så tack till MaintMaster som har en grym produkt och tips till alla er konsulter som har liknande uppdrag som mig. Mitt jobb blev så mycket lättare och nu kan vi börja se dom riktiga resultaten istället för att släcka bränder.

Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.