Nästa steg i renoveringen

Nu är väggarna till huset färdigt och vi rör oss sakta men säkert mot ett färdigt hus. Vi har en del etapper kvar innan vi kan flytta in i huset.

Till och börja med har vi inget vatten eller avlopp påkopplat, vi behöver tydligen kontakta kommunen för att de ska komma och koppla på detta. 

Hörde från en nära vän till mig att det inte heller kommer bli billigt men det är smällar man får ta. Jag tror att vi vinner pengar i slutet ändå eftersom vi får det precis som vi vill ha det. Jag ska någon dag ta och åka ner till fönsterbutiken “Mockfjärds” för att snacka med dem som jobbar där. Tydligen ska de vara väldigt duktiga på det dem gör, fördelen med den fönsterbutiken blir att de hjälper mig att välja rätt fönster till hela fasaden samtidigt som de till och med kan komma hem till mig och installera allting. Jag kan alltså ge bort en del till på huset. Ju mer delar jag kan ge bort till specialister desto bättre känns det. Priset blir högre men resultatet förbättras rejält.

Helt plötsligt känns inte inflyttningsdatumet i Augusti riktigt så långt bort som det gjorde för några månader sedan när det huset inte bestod av mer än en grund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.