Har eventuellt hittat en ny lösning till vårt lager

Vi försöker alltid bli bättre och jobbar ständigt med att hitta lösningar som gör vår lagerhantering bättre. Vår sits är ju lite speciell då vår lagerlokal har två våningar och som det ser ut idag har vi inte installerat någon bra lösning för att kunna länka samman våningsplanen. Detta bidrar till att man idag måste springa mycket mellan våningsplanen.

 En av våra kunder gav oss ett tips på att vi kan använda oss av ett eller flera paternosterverk. Dessa ska se till att vi kan länka samman våningsplanen och kunna hantera alla lagerplatser oavsett vilken våning man är på.

Några fördelar vi får om vi väljer att installera denna lösning är att vi framförallt anpassar lagret ergonomiskt. Vi slipper jobbiga rörelser och behöver inte längre klättra på stegar för att nå våra produkter. Vi låter istället paternosterverket göra lyften åt oss och flytta produkterna till oss. Vi blir också snabbare och effektivare på vår lagernhantering. Samt att vi också till att vi inte går miste om någon yta då paternosterverket kan bli anpassat för våran tvåplaniga planlösning.

Från vad vi hitills sett ska detta gå att anpassa för att fungera felfritt med vårt befintliga lagersystem vilket gör att vi inte behöver ändra hur vårt dagliga arbete ser ut. 

Den nya lösningen kommer också kunna säkra kvaliteten vi håller. När produkterna blir skyddade i paternosterverket utsätts det för mindre yttre påverkan och slits därför inte lika snabbt som det gör för närvarande.

Skyddet mot stölder kommer också bli bättre då vi kan låsa paternosterverken när vi inte är där. Lyckas någon bryta sig in i lokalerna så kan de inte bryta sig in i de låste utrymmena.

Vi håller fortfarande på att diskutera om vi ska installera en lösning likt denna men det låter som om det hade gjort vårt jobb väldigt mycket effektivare och framförallt lättare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.