En avstickare i livet

Hej alla, hoppas allt är bra med alla läsare!

Livet rullar verkligen på nu och jag har mycket roligt framför mig. Jag tog nämligen tjänstledigt i två månader från jobbet för att hjälpa min kompis att starta upp sin veterinärklinik. Kändes som jag behövde en lite break och miljöombyte och det var verkligen ett bra beslut från min sida.

Kliniken ligger i Göteborg och tanken är att dom ska öppna i mitten av juni eller efter midsommar, och jag kommer vara med och hjälpa till nu hela maj också och sedan återgår jag till jobbet. 

Just nu är vi på jakt efter rätt belysning och jag hade faktiskt ett möte med D-tec igår, jag fick dom rekommenderat från min kusin och det kändes så himla bra efter mötet. Belysningen är verkligen en stor del av verksamheten och veterinärerna har påpekat att de vill ha den bästa belysningen på kliniken. Så tanken nu är att vi ska göra en plan över exakt hur vi ska utforma detta och veterinärerna ska få vara med på nästa möte så att de också får tycka till. 

För övrigt så är det så roligt med ansvaret jag fått i detta projektet. Så vem vet, jag kanske inte alls går tillbaka till jobbet haha.

Nu ska jag fortsätta me jobbet. Ha det gött!

Leave a Reply

Your email address will not be published.