Bästa lösningen för ditt betonggolv

Jag har läst omkring och testat mig fram för att hitta den bästa lösningen för att få till ett mer hållbart golv. Det jag upptäckte var ett företag som heter Inhab Golv som har en tjänst där de, genom diamantslipning, kan polera ditt betonggolv för att öka kvalitén. 

Visste du att ytan under betongen på ditt betonggolv är slitstarkare och mer hållbart än självaste betongen? Ballasten, som denna ytan heter är hårdare och därmed mer slitstarkt och hållbart. Detta är vad Inhab Golv kan hjälpa dig med. Deras tjänst rekommenderades till en bekant som nyligen fått uppleva det färdigställda projektet. Extremt positiv feedback följde resultatet. Han förklarade att man kunde välja mellan att ha matt eller blankt golv varpå han valde matt. Golvet i sig upplevs mycket mer stabilt och slitstarkt, det är inte lite känsliga för skrapskador som betongytan var. 

Sammanfattningsvis tycker jag att du som funderar på att ge nytt liv till ditt golv absolut ska kolla in i Inhab Golv och deras tjänster. HTC Superfloor är inte den enda tjänsten som erbjuds utan du kan definitivt hitta något som passar dig. Du blir bemött av extremt trevlig och kunnig personal som anstränger sig för att du ska få bästa möjliga service. Resultatet av deras projekt blir alltid fenomenalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.